Kamperen zoals kamperen hoort te zijn op camping Slingeland

Met 25 zeer ruime plaatsen achter de hobbyboerderij aan de Slingelandseweg in Giessenburg, is camping Slingeland een echte minicamping. Al tijdens het reserveren blijkt de camping te beschikken over gastvrije en vriendelijke eigenaren. “Een plekje dat veilig is voor kleine kinderen….Maar natuurlijk is dat mogelijk!”.

De camping maakt onderdeel uit van een hobbyboerderij met koeien, schapen (en lammetjes) enkele paarden en in het voorjaar van 2021 ook een heus veulentje. In de boerenschuur is, behalve de aaibare dieren van alles te beleven voor de kinderen. Een tafeltennistafel, sjoelbak, dartboard, diverse skelters en fietsjes en een glijbaan die je over strobalen beklimt. Teus, de eigenaar, is ook niet te beroerd om geïnteresseerde kleintjes in een aanhanger achter de tractor mee te nemen over de camping.

Het sanitair op de camping is schoon en goed. Voldoende warm water om te douchen en af te wassen.

De camping zelf bestaat uit een groot veld met in het midden een tuin met wilde veldbloemen. Voldoende breed om niet bij de overbuurman “op schoot” te zitten. Voor de kleintjes is ook hier gezorgd in de vorm van een klein speeltuintje, dat goed afgeschermd is van tenten, caravans en campers. Op elke plek op de camping is een stroomvoorziening en ook zijn er voldoende watertappunten.

Camping Slingeland ligt in een omgeving waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Binnen een handomdraai fiets je de Biesbosch in of stap je op de snelpont die je naar het centrum van de oude stad Gorinchem brengt. Van daaruit kun je, ook weer varend, naar bijvoorbeeld Slot Loevestein.

Kortom: camping Slingeland is een aanrader.   Bas Maassen (kampeerde op camping Slingeland in de meivakantie 2021)

Caboose

Deze treinwagon is te huur voor 4 personen. Geniet van deze bijzondere Caboose!

Lees meer

Update winter 2023-2024

Wij wensen alle gasten goede feestdagen en een gezond nieuw jaar toe!

Vanaf 12 december kunt u boeken voor het nieuwe seizoen!

Lees meer