Kleine De Waard tent

Ervaar het ultieme kamperen in een echte tent in een prachtige omgeving. De kleine De Waard tent is de tweede tent rechts op het veld, dichtbij de speeltuin en het sanitairgebouw.  Deze tent is geschikt voor 4 personen. 

Inrichting

In de tent staat een tweepersoonsbed en er zijn twee slaapmatten beschikbaar, maar deze mag u ook zelf meenemen. Voor meer dan 4 gasten kunnen we een bijzettentje opzetten. U hoeft alleen uw eigen slaapzak en kussen mee te nemen. Ook is er voldoende opbergruimte in de tent. 

Er is een volledig ingerichte campingkeuken met onder andere een gasfornuis, senseo-apparaat, waterkoker en pannen en servies voor 4 personen. De koelkast van deze tent staat op dit moment in de recreatieruimte naast het sanitairgebouw.

Naast de tent staat een complete tuinset onder een luxe partytent waar u heerlijk droog en in de schaduw kunt zitten.  

Sanitair

U kunt gebruik maken van het gezamelijke sanitair of privésanitair huren. Als u dat wilt, kunt u naar de beschikbaarheid vragen bij het reserveren! Beiden zijn op 100m van de tent. 

Grote De Waard-tent

Lees meer

Terugblik op een mooie zomer

Door de drukte op de camping en andere bezigheden waren we er nog niet aan toegekomen om het nieuws van dit jaar op de website te plaatsen

Daarom willen we dat alsnog met u delen.

Lees meer