Kinderactiviteiten

Op de camping kunnen kinderen gebuik maken van allerlei rijdend speelgoed, zoals skelters en traptrekkers. Daarnaast is er een speeltuintje met een trampoline, speelhuisje met schommels en een glijbaan. Op het grasveld is er ruimte genoeg om allerlei balspellen te doen. In de recreatieruimte staat een sjoelbak, een dartbord en een tafeltennistafel, zodat er bij slecht weer binnen gespeeld kan worden. Ook ligt er meestal een hoop strobalen, waarmee kinderen hutten mogen bouwen. 

Soms mogen kinderen de boer helpen met hooi laden op de camping, dat is altijd een heel gezellige bezigheid!

In de directe omgeving zijn diverse zwemgelegenheden: in het dorp Giessenburg is er een groot zwembad (buitenbad) met een hele lange glijbaan (de Doetse Kom) en in Gorinchem is er een subtropisch zwembad (het Caribabad) en bij de Slingelandse plassen (ca. 3 km vanaf de camping) is er zwemplas met een strandje.

Daarnaast zijn er voor kinderen heel veel dag-uitjes in de omgeving te maken naar leuke museums en bezoekerscentra ed. (zie verder op de pagina activiteiten & uitjes)

Overzicht van de camping

Lees meer

Terugblik op een mooie zomer

Door de drukte op de camping en andere bezigheden waren we er nog niet aan toegekomen om het nieuws van dit jaar op de website te plaatsen

Daarom willen we dat alsnog met u delen.

Lees meer