a Verslag open dag en barbecue i.v.m. 10-jarig bestaan camping Slingeland ​​

0184-651624 of 06-29370153
info@campingslingeland.nl

Verslag open dag en barbecue i.v.m. 10-jarig bestaan camping Slingeland

Zaterdag 6 juli was een heuglijke dag voor ons. De camping bestaat 10 jaar en dat hebben we met de mensen uit de buurt en de gasten van de camping gevierd. We begonnen 's morgens met het opblazen van het springkussen, waar de kinderen zich heerlijk uit konden leven. 's Middags hielden we een open huis voor alle belangstellenden uit de buurt. We werden overladen met complimenten en presentjes. Velen maakten ook een ritje met de paardentram, die wel 5 keer een rondje door de Slingelandse polder heeft gereden. 

Van een aantal vaste gasten kregen we nog een paar prachtige plantenbakken aangeboden. We waren daar helemaal door verrast. 

Tot 17:00 uur was het prachtig weer, maar daarna ging het regenen. Daardoor moesten we voor de barbecue uitwijken naar de schuur, waar we niet echt op gerekend hadden. Maar gelukkig hielpen veel mensen mee om binnen ruimte te maken en alles klaar te zetten. Zo werd het toch een gezellige avond met alle gasten van de camping. Iedereen heeft ervan genoten en vele contacten zijn gelegd.

We bedanken alle belangstellenden en gasten voor hun bijdrage aan het feest.

Hieronder ziet u een fotoverslag van de dag.

Terug naar nieuws
Bekijk al onze foto's

Verslag open dag en barbecue i.v.m. 10-jarig bestaan camping Slingeland

Zaterdag 6 juli was een heuglijke dag voor ons. De camping bestaat 10 jaar en dat hebben we met de mensen uit de buurt en de gasten van de camping gevierd. We begonnen 's morgens met het opblazen van het springkussen, waar de kinderen zich heerlijk...

Lees meer